INFO

Tickets voor V-Fest zijn online verkrijgbaar bij denieuwevorst.nl

V-Fest is een viering van de Vulva!

Waarom? Omdat we allemaal vrij moeten breken van misinformatie en systematische onderdrukking van ons lichaam. Wat je gender of seksualiteit ook is, met of zonder vulva: we verdienen de vrijheid van kennis, genot en blijheid over ons eigen lichaam.

Het fest zorgt voor een safe space, voor alle genders en culturen. Er zullen mensen aanwezig zijn die ervoor zorgen dat iedereen het fijn heeft. Ze kunnen hulp bieden als je je ongemakkelijk of onveilig voelt of gewoon een babbel nodig hebt. De locatie van V-Fest is in theater de Nieuwe Vorst, helaas wordt er nog gewerkt aan inclusieve toegankelijkheid, neem contact op met het theater als je erbij wilt zijn en rolstoeltoegankelijkheid nodig hebt of je anderszins zorgen hebt over de toegankelijkheid.

V-Fest is een initiatief van Steph Byrne (die/hun) en de eerste editie op 17 NOV 22 wordt georganiseerd in samenwerking met alle betrokken artiesten en De Krakers Tilburg: Amber Dijs (zij/haar) en Pien Rutten (zij/haar).

Voor aankomende projecten en edities van V-Fest ben ik op zoek naar meer collabs. Ben je een activist, docent, gezondheidsprofessional, journalist of artiest die geïnteresseerd is om bij te dragen aan diverse, inclusieve en positieve Vulva-evenementen, neem dan contact met me op! vfestpower@gmail.com